Overige deelnemers

KOESTERT
Herinneringen om te koesteren! Bij koestert vind je de leukste invulboeken en bewaarbundels waait al je dierbare herinneringen kunt bewaren. Koestert de waardevolle herinneringen en leg ze nu vast voor later!

BASISBABYBOX
Allereerst heet ik je van harte welkom op de website van “BasisBabyBox”. Op deze website kan je op zoek gaan naar de basis uitzet voor je baby. En ik bied je door mij zelf samengestelde pakketten aan, volgens de babyuitzetlijst. 

DE KRAAMVOGEL 
Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! En je wilt nu al weten dat je straks kunt vertrouwen op een kraamverzorgende die jullie als gezin een goede start geeft. Zodat je optimaal kunt genieten van die eerste bijzondere dagen met elkaar. Met de kennis, advies en tips van onze kraamverzorgenden ga je vol vertrouwen de kraamtijd en het ouderschap tegemoet.

LIEVELINGDING
Bij LievelingDing koop je mijn prachtige handgemaakte wiegdekens, ledikantdekens, omslagdoeken en nog veel meer voor jouw kindje. Alles wordt door mij met veel liefde en enthousiasme voor jullie Lieveling gemaakt. Ik maak daarbij uitsluitend gebruik van mooie en kwalitatief hoogwaardige katoenen stoffen. Je kunt in een zelfde stof of stoffencombinatie verschillende artikelen bestellen of laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een ledikantdeken en een waskussenhoes of wikkeldoek in dezelfde kleur wafelstof.

KAATJE KATOEN - Wasbare luiers

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK IT Bertehus

KINDERWOUD KINDEROPVANG

TWA, VOOR OUDER EN KIN

ISIS KRAAMZORG