Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Deelnemers & Workshops

Deze deelnemers hebben zich al aangemeld!

Deelnemers tot nu toe

Baby producten en diensten zijn er in verschillende vormen en maten. Op ons Event kun je de onderstaande bedrijven verwachten! Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wasbare luiers? Of zoek je al enige tijd naar een newborn-fotograaf? Grote kans dat je slaagt tijdens ons Event!

Wasbaar Wonderland

Wasbare luiers ouderwets? Zeker niet! Ze zijn hartstikke leuk, makkelijk en zeker niet vies. Maar doordat ze nog zo onbekend zijn, is het vaak even zoeken naar informatie in het begin. Nieuwsgierig naar wasbare luiers? Kom dan vooral even langs bij onze stand!

Bezoek de site

SKottig

SKottig staat voor een uniek, schattig, stoer baby- en kinderlabel. Mijn producten zijn met veel liefde gemaakt. SKottig maakt baby- en kinderkleertjes in hippe printjes en leuke kleurtjes, in de maten 56 t/m 128. Op aanvraag zijn er ook grotere maten te bestellen. Naast de baby- en kinderkleertjes maak ik ook aankleed hoezen, luier- etui’s en manden, spuugdoeken en mutsen.

Bezoek de site

GOmatch gastouderbureau

GOmatch gastouderbureau biedt professionele, flexibele en kleinschalige kinderopvang aan voor kinderen van 0-12 jaar in huiselijke sfeer door professionele ervaren gastouders. Wij bemiddelen en begeleiden tussen ouders en professionele in Noord Nederland. Maak kennis met ons op het Event!

Bezoek de site

Doek van Rolien

Doek van Rolien is een Nederlands bedrijf dat naast de exclusieve baby en peuter accessoires, ook items voor mensen met speciale zorg maakt. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Rolien Stapel. Het merk is alleen in Nederland verkrijgbaar en toonaangevend met haar exclusieve uitgebreide collectie wiegdekens, wraps, babydoeken en flybers.

Bezoek de site

Lieveluiers.nl

Bij Lieveluiers.nl kun je terecht voor wasbare luiers, toebehoren en baby-verzorgingsproducten. Nieuwsgierig? Bezoek de stand op het Event!

Bezoek de site

Karijn Fotografie

Familie Fotograaf, pure en unieke lifestyle fotografie,Fotograaf in Assen, Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Nederland. Lifestyle foto reportage.

Bezoek de site

Mamaliefdefotograaf

Op zoek naar een mamaliefde fotograaf in Friesland? Wil jij graag je zwangerschap vastleggen? Ben je op zoek naar een geboortefotograaf? Of geef jij borstvoeding en wil jij graag dit moment laten vastleggen? Deze mooie mamaliefde momenten leg ik graag voor jou/jullie vast.

Bezoek de site

Kraamzus

Zwangerschap en geboorte: een bijzondere en spannende tijd! Er komt van alles op je af en dus wil je goed voorbereid zijn. Wij helpen je met onze kraamzorg.

Bezoek de site

Lifelines Next

Lifelines NEXT is een aanvullend onderzoek naar het verloop van de zwangerschap en de gezondheid van moeder en kind. Maak kennis met ons op het Event.

Bezoek de site

Svenny

Bij Svenny vindt u beestachtig leuke producten van 100% biologische katoen in maat 44 tot en met maat 116. De kleding is uniek, handig in gebruik en ontworpen met een vleugje humor. Tevens bieden wij u leuke accessoires zoals haarbandjes, mutsjes, diverse gehaakte producten en hippe schoentjes in maat 15 tot en met 26.

Bezoek de site

Claus Schminkerij - Creaties

Schminken en of glittertattoos zetten is altijd een groot succes. Voor zowel een kinderfeest, themafeest, familiefeest als bedrijfsfeest kom ik graag langs te schminken of om te glitteren. Ik tover u of uw kinderen graag om in iets moois. Steel de show met een mooi beschilderd gezicht. Ik gebruik professionele water schmink van o.a Superstar, wat makkelijk met water en zeep van de huid is te wassen.

Yogacentrum Leeuwarden

Yogacentrum Leeuwarden bestaat sinds 1996. We geven hoogwaardige yoga -en meditatielessen en zijn aangesloten bij de Vereniging Yogaleerkrachten Nederland.

Bezoek de site

Kids First COP groep

Kids First COP groep is een ontwikkelingsgerichte kinderopvang organisatie. Dat houdt in dat we letten op de ontwikkeling van kinderen, dat we nieuwe producten en diensten blijven ontwikkelen om op de marktvraag in te kunnen spelen. Onze pedagogische medewerkers krijgen de ruimte om zich verder te ontplooien.

Bezoek de site

Ikdraagjeverder.nl

Dragen past bij onze natuur en is voor onze kindjes dan ook instinctief een natuurlijke behoefte. In je buik heeft een kindje het lekker warm, voelt hij zich geborgen en ervaart het goed zijn lichaamsgrenzen. Het is voor een kindje een grote overgang van deze veilige plek naar een veel grotere wereld buiten de baarmoeder. Door een draagdoek te gebruiken kun je bovenstaande ervaringen voor je kindje zoveel mogelijk benaderen, zodat je kindje dichtbij jou die nieuwe wereld kan ontdekken.

Bezoek de site

Aafke Veldman draagconsulent

Wil je graag informatie of advies over ergonomisch dragen? Loop je tijdens het dragen van je kindje tegen problemen aan? Wil je graag advies bij de aanschaf van een draagdoek of ergonomische drager? Bezoek de stand op het Event!

Bezoek de site

Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna. Een tijd waarin er veel verandert en van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past. Daarom kies je bij Baby & Co de cursus die bij jou past. Van een privécursus, tot een weekendcursus of een complete scholing: Baby & Co biedt het allemaal.

Bezoek de site

Baby-Krib

Al jarenlang maken wij de mooiste babynestjes. Wat begonnen is als hobby groeide al snel uit tot een grote groep tevreden klanten. Dus zoek je hét adres voor de mooiste babynestjes? Overweeg dan ook eens om een prachtige print te laten borduren, of de naam van de baby.

Bezoek de site