Workshops

INSCHRIJVEN / afspraak inplannen 

LET OP ONDERSTAANDE INFORMATIE IS VAN DE EDITIE 2018!


Tijdens en voorafgaande van de beurs kan jij je aanmelden voor deelname aan één van bovenstaande workshops.


De inschrijving is gesloten. Tijdens de beurs kan jij gewoon aanschuiven bij de workshop die jij graag wilt gaan bijwonen.


Tot ziens bij de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland!
 

'Wasbare luiers zijn helemaal hip! Ben je ook benieuwd naar hoe ze werken, wat je kan besparen en wat de andere voordelen zijn? Of wil je ze gewoon wel eens zien? Kom dan naar de workshop 'Wasbare Luiers voor Beginners' van Wasbaar Wonderland.'


Op zaterdag 17 maart mag ik een korte workshop babymassage verzorgen op de negen maanden beurs Friesland. 

In een uur tijd zul je de basistechnieken voor het geven van een massage aan je kindje leren. Het is heel bijzonder om je eigen kindje te masseren. Daarnaast helpt massage ook als je zoon of dochter onrustig is, veel huilt en bijvoorbeeld last heeft van darmkrampjes. Ik voel me enorm vereerd dat ik jullie dit op de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland mag leren, en ik zal jullie in een uur tijd zoveel mogelijk handvaten geven om er thuis ook mee door te kunnen gaan. Neem je kindje dus ook mee. Geschikt voor baby's  tot ongeveer 6/7maanden. Tot 17 maart? 

Karina Wijnstra
Massagepraktijk Do & Ik
 

Tijden de DRAAGMODESHOW, die uiteraard zal plaats vinden op een rode loper, worden verschillende draagmogelijkheden getoond, zoals verschillende draagdoeken met verschillende knooptechnieken, en verschillende ergonomische dragers en meer. Tijdens de DRAAGMODESHOW wordt een korte uitleg gegeven over deze manier van Ergonomisch dragen.


Aangeboden door: Draagconsulent Aafke & ikdraagjeverder.nl

 


Heb jij altijd al meer willen weten over bevallen in water? Schrijf je dan nu in voor de workshop.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: wat zijn de voordelen van bevallen in een bevalbad? Zijn er ook nadelen? Wat moet ik regelen om in bad te kunnen bevallen? Wat is het verschil met een “gewoon”bad?  Wat zijn de kosten? Kan ik ook in het ziekenhuis bevallen in een bevalbad?

En mocht je zelf vragen hebben die hier nog niet bij staan dan is er natuurlijk ruimte om deze aan mij te stellen.


Aangeboden door: De Earrebarre

 

Tijdens de zwangerschap hebben vrouwen regelmatig last van kleine en soms grotere kwaaltjes. De natuurlijke oliën zijn een prachtig hulpmiddel tijdens de zwangerschap.  Het is in te zetten voor een sterker immuunsysteem, gezonde spijsvertering, kalmerend, het bevorderen van een gezond slaap patronen en verzacht pijn. Deze natuurlijke oliën zijn ook in te zetten tijdens de peuter en kleuter tijd. Wees welkom tijdens de workshop essentiële oliën van DoTerra.


Tijdens de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland kan je een bellypaint laten zetten bij de Schminkkoffer. Een bellypaint zetten duurt ongeveer een 30 minuten. Een bellypaint laten zetten kost slechts € 25,-.  

De bellypaints worden jullie aangeboden door www.deschminkkoffer.nl