Exposanten

 

2018 

 

 
Adres locatie:

Westcord WTC  Leeuwarden, dezelfde locatie als waar de Ouder en Kind beurs wordt georganiseerd. Voor een sfeer impressie kijkt u gerust op de website www.ouderenkindbeurs.nl , onder het kopje bezoekers vindt u de foto's. 


Aanmelden 22 & 23 maart 2019


// Facturen worden niet eerder verstuurd dan na de zomervakantie van 2018 //

LET op! Door problemen met strato waar wij de mail bij afnemen, kunnen berichten niet of slecht worden verzonden naar afz. met @outlook.com / @gmail.com / @hotmail.com. Hiervoor hebben wij een tijdelijk mail adres aangemaakt ( negenmaandenbeursfriesland@outlook.com ). Het kan zijn dat de mail in de SPAM box belandt.  Wij vragen uw correspondentie door te sturen naar redactie@zwangerenkidz.nl .

! Via de deelnemerslijst vinden jullie allen de aangemelde bedrijven voor editie 2018 !

* Klik hier voor aanvraag promotie materiaal


Organisatie

 Mijn naam is Diana Paulusma, sinds eind 2015 organiseer ik de 9 maanden beurs Friesland. De beurs trok 2x per jaar zo'n 550 bezoekers. Voorheen werd de beurs georganiseerd in Jirnsum een klein plaatsje die vele (aanstaande) ouders wisten te vinden. Wij verwachten een hoog aantal bezoekers in het WTC Leeuwarden!


Omdat de 9 maanden beurs Friesland groeit gaan we in 2018 verhuizen naar het WTC Leeuwarden. Hier kunnen wij workshops aanbieden, goede catering en daarbij kunnen zo'n 60 standhouders zich promoten. 


Wij hebben er zin in! U kunt ons bereiken via redactie@zwangerenkidz.nl of 06 14 78 64 85

( Diana Paulusma is oprichtster en tevens mede eigenaar  van Zwanger en Kidz )