Bezoekers

9 maanden beurs Friesland

 

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maanden beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje. 


Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie  gezin in spé.


Op onze facebookpagina vindt je win en like acties. Wie weet win jij de Ergobaby Adapt of een gratis echo! Like en vooral volg onze pagina 9 maanden beurs FrieslandOpeningstijden:

 

Vrijdag avond 16 maart van 18:30 - 21:30

Zaterdag 17 maart van 10:00 - 16:00 


Goodiebag

 

De eerste bezoekers op vrijdag avond en zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart en hebben een rode cirkel bij hun stand hangen!

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.


Entree:


3 euro p.p.

Gelieve contant te voldoen.
Draagmodeshow!Tijdens de 9 maanden beurs Friesland op 17 maart as. om 11 uur organiseren Susanne Jongejan (ikdraagjeverder.nl) en Aafke Veldman ( Aafke Veldman, draagconsulent), beide gecertificeerd draagconsulent, een DRAAGMODESHOW in het WTC Leeuwarden.


Tijden deze DRAAGMODESHOW, die uiteraard zal plaats vinden op een rode loper, worden verschillende draagmogelijkheden getoond, zoals verschillende draagdoeken met verschillende knooptechnieken, en verschillende ergonomische dragers en meer. Tijdens de DRAAGMODESHOW wordt een korte uitleg gegeven over deze manier van Ergonomisch dragen. Uiteraard kun je na afloop van de SHOW terecht bij onze stand als je uitgebreide informatie wilt over ergonomisch dragen. 


Wil je graag meelopen in de modeshow? Altijd welkom, laat het wel even weten!

E:mail: info@draagconsulent.nl


Workshops

 

WORKSHOPS

Er worden zowel op vrijdag avond als zaterdag gratis workshops gegeven! Zo kan je o.a. een mini workshop wasbare luiers, babymassage en bevallen in het water volgen. Je kan je voorafgaande aan de beurs aanmelden voor deelname aan de workshop. Maar ook tijdens de beurs kan je gewoon aanschuiven.


BELLYPAINT

Altijd al een bellypaint willen laten zetten? Tijdens de beurs kan je bij de stand van de Schminkkoffer voor slecht 25 euro een bellypaint laten zetten. Voorkom wachten en plan nu alvast een afspraak via WORKSHOPS.


Foto sessie

Bij Lex Ensing kan je voor slechts 5 euro een mini fotoshoot laten maken van je zwangere buik, gewoon gezellig met je vriendin of partner, van jullie als gezin of van je baby! Let op Lex Ensing is aanwezig tot zaterdag 12 uur!


Adres:

Westcord WTC 

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden


 

WINNEN!

Tijdens de beurs kan je bij de prijzenpiramide super gave prijzen winnen. Hieronder vinden jullie alvast een impressie van het prijzenaanbod. En er is nog veel meer!www.denifelsouder.nl
www.speciaalgemaakt.nl


www.zorgburodedriehoek.nl


Ergonomische draagzak van de ErgoBaby


 Gratis ECHO t.w.v. 35 euro


www.aveta-shop.nl


www.wasbaarwonderland.nl


www.draagconsulent.nl

www.poppedesigns.nl
 

 

Speciaal voor jou